Για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, αυτή η τοποθεσία Web χρησιμοποιεί cookies. Κάνοντας κλικ στο "Έλαβα γνώση", συναινείτε στη λήψη cookies.
ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΣΥΡΟΜΕΝΗ JOIN

ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΣΥΡΟΜΕΝΗ JOIN

Κατασκευαστής: JOIN BEDS
Κωδικός Προϊόντος: ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΣΥΡΟΜΕΝΗ JOIN
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας

Ντουλάπα Με Ανοιγόμενες Πόρτες Απο Την Εταιρεία Join.

Η Join Πιστή Πάντα Στις Αξίες Της, Δημιούργησε Ντουλάπες Με Ιδιαίτερα Υψηλά Standard Ποιότητας και Πολύ Προσεκτικό Σχεδιασμό Στην Λεπτομέρεια.

Θα Θέλαμε Να Σας Αναφέρουμε Κάποιες Περισσότερες Πληροφορίες, Σχετικά Με Τις Ντουλάπες:

1. Τα Πλαϊνά Της Ντουλάπας, Εξωτερικά και Ενδιάμεσα, Όπως και Οι Βάσεις και Τα Καπάκια Του Ερμαρίου Που Δημιουργήσαμε, Είναι Από Μελαμίνη Πάχους 25mm, Ιδιαίτερα Υψηλής Ποιότητας, Της Iταλικής Εταιρείας "Cleaf". Το Ίδιο Ακριβώς Συμβαίνει και Με Την Πλάτη Των Ερμαρίων, Με Την Διαφορά ότι Είναι Πάχους 8mm και Τοποθετείτε Σε Ειδική Κινησιά.

2. Όλοι Οι Μηχανισμοί Που Χρησιμοποιούνται Στην Ντουλάπα, Είναι Της Γερμανικής Εταιρείας "Hettich". Οι Μηχανισμοί Των Συρταριών, Είναι Πλήρους Εξαγωγής Με Φρένο Κατά Το Κλείσιμο Τους.

3. Τα Εσωτερικά Ράφια, Τα Συρτάρια, Οι Εξωτερικές Επενδύσεις (Εξωτερικά Πλαϊνά) και Οι Πόρτες, Είναι από MDF Με Κάλυψη Φυσικού Καπλαμά, Ιδιαίτερα Υψηλής Ποιότητας Ραφής Ανά 5cm Με Το Χέρι.

4. Τα Βερνίκια Που Χρησιμοποιούμε Είναι Οικολογικά Με Πολύ Υψηλά Standard Ποιότητας, Της Ιταλικής Εταιρείας "Milesi".

Όλες Οι Ντουλάπες Γίνονται Εντοιχιζόμενες ή Μη. Γίνονται Κατόπιν Παραγγελίας Των Επιθυμητών Σας Διαστάσεων.