Για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, αυτή η τοποθεσία Web χρησιμοποιεί cookies. Κάνοντας κλικ στο "Έλαβα γνώση", συναινείτε στη λήψη cookies.

Ποιοι Είμαστε

Το 1970 ιδρύθηκε η οικογενειακή επιχείρηση Αποστόλου, iδρυτής αυτής ο Σταύρος Αποστόλου που ξεκίνησε την επιχειρηματική του δραστηριότητα στο χώρο του επίπλου. Το 2005 τα παιδιά του εισέρχονται δυναμικά στην επιχείρηση με νέες καινοτόμες ιδέες, συνεχίζοντας την ήδη πετυχημένη πορεία της, εγγυώντας το μέλλον.

Με γνώμονα το συμφέρον και την εξυπηρέτηση των πελατών, η εταιρεία επίπλου Αποστόλου κάνει αισθητή την παρουσία της από το 1970 στο χώρο του επίπλου και εν γένει του σύγχρονου οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού.

Το τέλειο design στο μοντέρνο και κλασικό έπιπλο, η αξεπέραστη ποιότητα και οι ασύγκριτα καλές τιμές, καθιστούν την επιχείρηση μας από τις πλέον αξιόπιστες και ανταγωνιστικές της ελληνικής αγοράς.

Σε μια εποχή ανατροπών και αλλαγών στα οικονομικά δεδομένα και μιας γενικότερης ανασφάλειας, η εταιρεία Αποστόλου είναι από τις λίγες εταιρείες επίπλου που επενδύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις προσφέροντας σας έτσι τις καλύτερες δυνατές τιμές. Ταυτόχρονα, σας παρέχεται μεγάλη ποικιλία σε δερμάτινους καναπέδες, κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες και οποιαδήποτε ειδική κατασκευή θελήσετε για τα έπιπλα του σπιτιού σας.

Στον Νέο μας μεγάλο εκθεσιακό χώρο, ένα 6όροφο κατάστημα παράλληλα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στην νέα Φιλαδέλφεια ( ύψος Πρώην Renault) μέσα σε 3000m2 θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για τον χώρο σας μέσα από μια μεγάλη γκάμα επίπλου ίδιας κατασκευής αλλά και εισαγωγής των μεγαλυτέρων ευρωπαϊκών εργοστασίων σε δέρμα και ύφασμα. Επίσης στον εκθεσιακό μας χώρο στους Άγιους Αναργύρους μέσα σε 1500m2 θα βρείτε πολλές προσφορές και απίστευτα χαμηλές τιμές.

Το επίτευγμα της δουλειάς μας όλα αυτά τα χρόνια, είναι να είμαστε οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για την Ελλάδα σε 5 ιταλικούς οίκους όπου μπορούμε και διαθέτουμε τα προιόντα μας σε χονδρική και λιανική τιμή. Η εταιρεία μας επηρεασμένη από τις μεγαλύτερες ευρωπαικές εκθέσεις επίπλου, έχει πλέον την εμπειρία μαζί με τα νέα σχέδια από το εξωτερικό για να σας προτείνει κάτι πολύ ιδιαίτερο και να κάνει το χώρο σας πολύ ξεχωριστό.

Η πλήρης κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της επιχείρησης αλλά και οι δυνατότητες ειδικών κατασκευών στα μετρά σας, έπιπλα του δικού σας γούστου , συμβάλουν τα μέγιστα στην πλήρη διαμόρφωση του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου του σπιτιού σας.

Όλα μας τα προϊόντα μπορείτε να τα αποκτήσετε σε πραγματικά πολύ χαμηλές τιμές και δυνατότητα άτοκων δόσεων.