Για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, αυτή η τοποθεσία Web χρησιμοποιεί cookies. Κάνοντας κλικ στο "Έλαβα γνώση", συναινείτε στη λήψη cookies.

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ - ΣΤΡΩΜΑ

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ - ΣΤΡΩΜΑ

Γνωρίζατε ότι το 1/3 της ζωής μας το περνάμε στην κρεβατοκάμαρα; Κι όμως ισχύει, μπορείτε λοιπόν να αναλογιστείτε πόσο σημαντική είναι η επιλογή του κρεβατιού και του στρώματος που θα επιλέξετε!

Στην Αποστόλου Furniture θα βρείτε ετοιμοπαράδοτες κρεβατοκάμαρες υψηλής ποιότητας, Ιταλικής και Ελληνικής κατασκευής, ενώ σας παρέχετε η δυνατότητα της ειδικής κατασκευής, που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την κρεβατοκάμαρα που επιθυμείτε στο ξύλο της αρεσκείας σας, επιλέγοντας ανάμεσα σε 4 ξύλα, ελιά, δρυς, καρυδιά και οξιά, αλλά και στο χρώμα που επιθυμείτε.

Η δουλειά μας όμως δεν σταματά εκεί, καθώς είμαστε δίπλα σας για να σας συμβουλεύσουμε για την επιλογή του κατάλληλου στρώματος για την κρεβατοκάμαρα που επιλέξατε, σύμφωνα πάντα με τον σωματότυπό σας, ανάμεσα σε στρώματα ποικίλων τύπων και διαστάσεων, κατασκευασμένα από τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες στρωματοποιίας.